Social Networks
 

Povestea noastră

ROSE & MARIUS BRÂNDUȘĂ
Fotograf Sighisoara| RGB Studio

LA ÎNCEPUT

Pasiunea mea pentru fotografie a început în anul 1986, când părinții mei mi-au făcut cadou un aparat fotografic Praktica, ocazie cu care m-am alăturat clasei de fotografie a Casei Pionierilor din Sighișoara. Am fost absolut fascinat de fotografie și i-am dedicat mare parte din timpul meu.

Nouă ani mai târziu, prin 1995 am avut șansa să mă împrietenesc cu un fotograf profesionist din Mediaș. Am învățat și descoperit foarte multe alături de el, având ocazia să lucrez și cu alte aparate cum ar fi Zenit și am experimentat pentru prima dată fotografia de noapte.

PRIMUL APARAT FOTO

Primul aparat Canon T60 l-am cumparat în 1997. Nu a fost o trecere ușoară, fiind obișnuit încă de la început cu tehnologia rusească. În anul 2006 am trecut la tehnologia digitală și am cumpărat prima cameră EOS Canon 300 D.

De atunci nu am mai renunțat la Canon care m-a cucerit din toate punctele de vedere. Dezvoltarea profesională în lumea digitală a început în anul 2009 când am emigrat în Marea Britanie.

ROSE…

Pe soția mea am cunoscut-o în anul 2012 în Marea Britanie când pasiunea pentru dans ne-a adus împreună. A fost, de la început, partenera mea de dans, cel mai bun prieten și apoi, inevitabil, soția mea. Am luat parte împreună la multe competiții de dans în Marea Britanie, fiind finaliști la unele din ele și câștigători la altele. Rose este o dansatoare și coregrafă exceptională, urmând cursuri de dans de la vârsta de 9 ani. A studiat o mare varientate de stiluri de dans, precum cele standard și latino, dansuri populare chinezești, balet, Hip Hop, Flamenco și multe altele, având experiență bogată și în predare.

COREGRAFIE ȘI DANS

Coregrafia dansurilor noastre pentru competițiile la care am participat împreună și pentru cele de la nunta noastră a fost făcută de noi. Cu pasiunea pe care o avem pentru dans și experiența acumulată în timp te vom ajuta să alegi melodia ideală și împreună vom crea coregrafia perfectă pentru ziua ta specială. Vom fi alături de tine la fiecare pas pentru a ne asigura că vei avea parte de cea mai frumoasă experiență și îți vom oferi povestea ta în imagini la care te vei uita cu drag mult timp după aceea.